Пн-Пт 9:00-18:00

+38-(067)-43-45-090

0
0
0 грн

Політика конфіденційності

Адміністрація сайту oneprice.com.ua з належною відповідальністю відноситься до конфіденційної (приватної) інформації, наданої користувачами сайту, а також всіма особами, які заходили на наш сайт.

У зв’язку з вказаним, ми намагаємося захистити конфіденційність персональних даних – відомостей, або їх сукупність, які можуть ідентифікувати фізичну особу.

Ця політика конфіденційності та захисту персональних даних встановлює порядок збирання та обробки персональних даних, види персональних даних, що збираються, мету використання персональних даних, порядок взаємодії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних.

 

Згода на обробку персональних даних.

Я, як суб’єкт персональних даних, даю згоду на обробку адміністрацією сайту oneprice.com.ua (надалі Володар) моїх персональних даних наданих мною підчас реєстрації та/або оформлення замовлення на сайті в базі персональних даних «контрагенти» з метою забезпечення Володарем взятих на себе зобов’язань, для забезпечення відносин в сфері бухгалтерського, податкового обліку, статистичної звітності, для забезпечення відносин в сфері реклами та ведення ділових відносин, а також на виконання Володарем своїх зобов’язань перед мною, як користувачем сайту, а саме: прізвище, ім’я, по-батькові, стать, контактний номер телефону, адреса доставки товару, дата народження та інша інформація, яка надана мною підчас реєстрації на сайті або при оформленні замовлення; будь-яких інших персональних даних і відомостей, які добровільно надані мною, що містяться в документах, заповнених анкетах, підчас виконання укладених договорів, а також дані, які можуть знадобитися Володарю у зв’язку з реалізацією мети обробки персональних даних.

Обробка персональних даних може здійснюватися адміністрацією сайту в паперовому та/або електронному вигляді з можливістю використання змішаної обробки.

Я згоден, що адміністрація сайту може передавати мої персональні данні третім особам, афілійованим юридичним особам, фізичним особам-підприємцям з метою їх обробки, фінансовим та банківським установам за умови виконання такими особами вимог діючого законодавства України у сфері захисту персональних даних.

Я підтверджую свою згоду з викладеними умовами, а також підтверджую, що мені надана інформація про володаря персональних даних, мету обробки персональних даних, складі і змісті персональних даних, осіб, якім можуть бути передані персональні дані.

Мені зрозумілі мої права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних».

 

Адміністрація сайту за допомогою технічних засобів може збирати інформацію про статистику відвідування сайту. Така статистика включає відомості про з’єднання, трафік, браузер користувача, даті та часу роботи в мережі інтернет та знаходженні на сторінках сайту.

Сайт здійснює збирання мінімального обсягу інформації, яка необхідна виключно для забезпечення надання сервісу користувачу сайту. У будь-якому випадку, у випадку запиту необов’язкової для роботи сайту інформації, користувач буде повідомлений в момент збору такої інформації.

У будь-якому випадку сайт не збирає інформацію стосовно збору якої законодавством встановлена заборона або обмеження.


Обробка персональних даних.

Обробка персональних даних здійснюється за місцем розташування адміністрації сайту та в дата-центрах, у яких розташоване обладнання, що забезпечує функціонування сайту.


Мета використання персональних даних.

Персональні данні користувачів використовуються з метою забезпечення функціонування сервісів сайту, з метою забезпечення адміністрацією сайту взятих на себе зобов’язань перед користувачами та покупцями, для забезпечення відносин в сфері бухгалтерського, податкового обліку, статистичної звітності, а також для забезпечення відносин в сфері реклами та ведення ділових відносин.

 

Термін зберігання персональних даних.

Персональні дані зберігаються протягом строку не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки. У випадку видалення облікового запису користувача, його персональні данні видаляються негайно. Персональні данні покупців сайту, у випадках встановлених законодавством, зберігаються протягом строку, встановленого законодавством України для податкової та статистичної звітності.

 

Використання файлів cookie

Cookie - це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які відправляються веб-браузеру і зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує cайт.

Файли cookie можуть бути вічними, вони називаються постійними файлами cookie, і зберігатися в комп'ютері, поки користувач їх не видалить, або тимчасовими (сесійними), тобто вони зберігаються тільки до закриття браузера. Крім того, файли cookie діляться на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним Сайтом) і сторонні (встановлюються іншими сайтами).

Сайт з метою поліпшення функціоналу сайту за допомогою файлів cookie адміністрація сайту може проаналізувати поведінку, переваги і інтереси користувача. Такий аналіз допомагає поліпшити досвід взаємодії з сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс і навігацію.

Відповідно до класифікації Міжнародної торгової палати (International Chamber of Commerce), наш сайт використовує такі категорії файлів cookie:

Строго необхідні файли cookie - потрібні для переміщення користувачем по веб-сторінці і при використанні певних сервісів, наприклад, для доступу до захищених сторінок, реєстрації та авторизації.

Також здійснюють запам'ятовування попередніх дій користувача при переході на попередню сторінку в тій же сесії.

Експлуатаційні файли cookie - накопичують інформацію про те, як використовується сайт. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: час перебування на сайті, найбільш часто відвідувані сторінки, розуміння, які саме розділи і сервіси сайту були найбільш цікаві для користувача і т.і.

Вся інформація, зібрана за допомогою експлуатаційних файлів cookie, призначена для статистичних та аналітичних задач. Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу, і виключно для зазначених вище цілей.

Функціональні файли cookie - використовуються для збереження параметрів яких змін, які зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: ім'я користувача, місцезнаходження, відомості про те, чи надавалася користувачеві будь-яка інформація або обрані переваги раніше, а також інші параметри налаштування сайту.

Дані файли cookie також дозволяють користувачам взаємодіяти з соціальними мережами.

Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу, і виключно для зазначених вище цілей.

Цільові файли cookie - використовуються для надання контенту, який може зацікавити користувача. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: відстеження рекомендованого текстового, графічного, аудіо та відеоматеріалу, з метою уникнути повторного показу, управління цільової рекламою, оцінка ефективності рекламних кампаній, інформація про відвідування користувачем інших ресурсів при переходах, а також інші параметри налаштування сайту.

Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів, рекламодавців, агентств і партнерів по суміжних бізнесів для того, щоб вони надавали якісну таргетовану рекламу.

 

Безпека малолітніх та неповнолітніх.

Сайт не призначений для використання малолітніми та неповнолітніми особами. Незважаючи на те, що адміністрація сайту намагається вжити всіх необхідних заходів для захисту персональних даних, адміністрація сайту просить батьків дітей роз’яснити ним основні питання безпеки в Інтернеті, мету та необхідність використання тих чи інших сервісів сайту.

 

Захист персональних даних

Сайт використовує загальноприйняті стандарти захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак адміністрація сайту не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання адміністрації сайту.

Сайт забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення, або обробки такої інформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Сайт надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим співробітникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації і даних відповідно до вимог адміністрації сайту.

Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

 

Умови доступу до персональних даних

Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається законодавством України та умовами згоди користувача, наданого власнику персональних даних на обробку цих даних.

 

Права суб’єкта персональних даних

Права суб’єкта персональних даних визначені Законом України «Про захист персональних даних» та полягають у наступному:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноважений або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

Адміністрація сайту залишає за собою право вносити зміні в політику конфіденційності без попереднього інформування користувача про такі зміни.

Зміни до політики конфіденційності вступають в силу з дати вказаної у таких змінах, яка не може бути раніше дати опублікування змін. У випадку, якщо користувачем сайту не буде надане адміністрації сайту письмове заперечення щодо внесених змін, це буде означати, що користувачем сайту прийняті відповідні зміни до політики конфіденційності.

img